×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Familiefoto Jean van Luxemburg

  Groothertog viert 98e verjaardag

  Familiefoto Jean van Luxemburg

  Groothertog Jean van Luxemburg heeft zaterdag zijn 98e verjaardag gevierd met een aantal van zijn kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen in Château Berg, de residentie van zijn oudste zoon en opvolger groothertog Henri. Dat heeft het Luxemburgse hof zaterdagmiddag bekendgemaakt.


  Van het familietreffen is ook een foto gemaakt die het hof via sociale media heeft gedeeld. Groothertog Jean is daarop te zien, gezeten voor de kerstboom en geflankeerd door het groothertogelijk paar Henri en Maria Teresa. Achter hem staat zoon prins Jean met diens vrouw Diana, en schoondochter prinses Sibilla. Van de vijf kinderen van Henri zijn er twee aanwezig, prins Louis en prinses Alexandra en verder zijn er nog negen kleinkinderen en achterkleinkinderen bij het verjaardagsfeestje. Het hof had van tevoren niet bekendgemaakt hoe Jean, die van 1964 tot 2000 regeerde, zijn verjaardag zou vieren.

  5 januari 2019 - 17:22