×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Falcao maakt selfie met prins Albert

  Falcao maakt selfie met prins Albert

  Niemand minder dan prins Albert II zelf kwam donderdagmiddag naar de nieuwe winkel voor fans van voetbalclub AS Monaco om deze te openen voor het publiek. Albert is zelf trouw supporter van de in de hoogste Franse voetbalcompetitie, de Ligue I, uitkomende ploeg.


  Prins Albert liet zich in de ‘football store’ fotograferen met spelers van AS Monaco, onder wie João Mountinho, Radamel Falcao en Valerie German. Falcao plaatste een zelfde op zijn Instagram.

  Volgende week zondag speelt ASM de eerste wedstrijd in het eigen Stade Louis II tegen Lorient. Albert, maar ook zijn neef Pierre Casiraghi, is vaste tribuneklant.

  De vorst schroomt daarbij ook niet om bij treffers van de thuisploeg flink uit zijn dak te gaan. AS Monaco wordt sinds 2011 financieel gesteund door de Rus Dimitri Rybolovlev. Dat was de redding van de club, die op dat moment onderaan de tweede divisie bungelde. Rybolovlev strooide met miljoenen euro’s om spelers aan te kopen en AS Monaco weer terug te brengen naar de top. In die opzet is hij geslaagd. De ploeg finishte vorig jaar als tweede achter kampioen Paris SG.

  Eén sterspeler kon Rybolovdev deze zomer niet behouden. James Rodríguez werd na zijn spectaculaire optreden met Colombia tijdens het WK in Brazilië verkocht aan Real Madrid.

  1 augustus 2014 - 12:39