×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De kerstkaart van Albert en Charlene van Monaco

  De kerstkaart van Albert en Charlene van Monaco

  Prins Albert van Monaco heeft donderdag zijn kerstkaart gedeeld met het publiek. Albert en zijn vrouw Charlene poseren met hun tweejarige tweeling Gabriella en Jacques naast de kerstboom in het paleis.


  Gabriella zit bij haar moeder op schoot, Jacques staat op een verhoging naast Charlene. Albert staat achter zijn vrouw en kinderen. Het paar hoopt dat de ‘vreugde en vrede’ van de feestdagen meegenomen wordt naar 2017.

  Albert en Charlene deelden niet alleen de officiële kerstkaart, ook nieuwe foto’s van het gezin werden op Facebook geplaatst. Daarop is te zien dat Gabriella en Jacques kleuren en met de kerstversieringen spelen.

  De tweeling woonde vorige week voor het eerst een andere kersttraditie bij. Prins Albert nodigt elk jaar kinderen uit op het paleis en deelt dan kerstcadeautjes uit. Vorig jaar deed hij dat nog zonder Gabriella en Jacques.

  22 december 2016 - 13:44