×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Complimenten voor prinses Charlene

  Complimenten voor prinses Charlene

  Prins Albert kan trots zijn op zijn echtgenote. Prinses Charlene heeft de pers weten te bekoren met de blauwe creatie die ze vrijdagavond droeg tijdens een evenement van haar Monaco Against Autism-organisatie. In verschillende media wordt de prinses van Monaco geprezen om haar kledingkeuze.


  Charlene, voormalig olympisch zwemster, verscheen aan de arm van haar man in een blauwe, fluwelen jurk. Aan haar voeten blauw met zilveren pumps, in haar oren zilveren hangers, in haar hand een zilveren clutch en haar lippen dieprood gestift.

  De 35-jarige geboren Zuid-Afrikaanse is erevoorzitter van de organisatie. Het doel van de avond was geld inzamelen voor het goede doel.

  16 november 2013 - 17:13