×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Clowns begroeten Stéphanie en Albert

  Beladen show na overlijden Italiaanse artiest

  Clowns begroeten Stéphanie en Albert

  Prinses Stéphanie en prins Albert van Monaco hebben traditiegetrouw de opening van het Circus Festival van Monte Carlo bijgewoond. Stéphanie is beschermvrouwe en president is van het circusfestival.


  Op de eerste avond van het festival zat prins Albert met zijn zus in de ereloge. Daar werden ze persoonlijk begroet door de clowns Petit Gougou en Gianni Huesca.
  De beladen show ging door ondanks het overlijden van een 24-jarige Italiaanse motorrijder die tijdens een repetitie viel. De organisatie had laten weten de show door te laten gaan uit respect voor de overleden medewerker.
  Het International Circus Festival werd in 1974 opgericht door wijlen prins Rainier III, de vader van Stéphanie. De nu 49-jarige Stéphanie raakte al op jonge leeftijd betrokken bij het circus en tegenwoordig heeft ze er als president een grote vinger in de pap. Zo mag de prinses haar zegje doen over de acts die worden uitgekozen, de choreografie, de kostuums van de artiesten, de muziek en belichting.
   

  16 januari 2015 - 12:04