×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte Casiraghi weer vrijgezel’

  Dochter prinses Caroline breekt met Gad Elmaleh

  Charlotte Casiraghi weer vrijgezel’

  Charlotte Casiraghi en haar vriend Gad Elmaleh zijn na een relatie van drie jaar uit elkaar. Dat melden diverse media, waaronder het Franse blad Voici. De oudste dochter van prinses Caroline van Monaco en de Franse komiek hebben een zoontje, de 17 maanden oude Raphaël.


  Volgens bronnen is de carrière van Elmaleh de oorzaak van de breuk: ‘Charlotte wilde een vader voor haar zoontje, maar hij was te weinig thuis.’ De komiek, die onder meer in de film Midnight In Paris speelde, heeft een druk schema met optredens in heel Frankrijk. Elmaleh heeft bovendien al een 15 jaar oude zoon, Noé, uit een vorige relatie met de Franse actrice Anne Brocher. Casiraghi is op haar beurt druk met een modellencarrière bij Gucci en haar werk als springruiter.

  Elmaleh (44) en Casiraghi (28) ontmoetten elkaar in 2011 tijdens een feestje, waarna ze al snel een relatie kregen. Ze verschenen voor het eerst samen in het openbaar tijdens het Rozenbal in maart 2013, waar ze andere leden van de Monegaskische prinselijke familie vergezelden. Op 17 december van dat jaar kwam hun zoontje Raphaël ter wereld. Doorgaans vermeed het gezin meestal de schijnwerpers. Zo ontbraken ze bij de doop van prins Jacques en prinses Gabriella, afgelopen maand. Meerdere malen berichtten media al over een mogelijke breuk tussen Casiraghi en Elmaleh, maar nu lijkt die toch definitief.

  5 juni 2015 - 11:12