×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte Casiraghi thuis met baby Raphaël

  Al veel kraambezoek gehad

  Charlotte Casiraghi thuis met baby Raphaël

  Charlotte Casiraghi is afgelopen weekend ontslagen uit het ziekenhuis, waar de 27-jarige dochter van prinses Caroline van Monaco dinsdagavond beviel van haar eerste kind Raphaël.


  Volgens Hello! kon Charlotte het ziekenhuis zaterdagavond ongezien verlaten en is ze weer thuis met haar partner Gad Elmaleh. Ze beviel in het Prinses Grace-ziekenhuis in Monaco, op dezelfde kraamafdeling waar ze in augustus 1986 zelf werd geboren.

  De afgelopen dagen kreeg Charlotte al veel kraamvisite, onder anderen van prins Albert II en prinses Charlène en uiteraard van haar moeder. Raphaël is het tweede kleinkind voor prinses Caroline van Monaco. Ook bogen haar halfzusje Alexandra en haar broers Pierre en Andrea Casiraghi met hun partners zich reeds over de wieg.

  23 december 2013 - 09:59