×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlotte Casiraghi bevalt van zoon

  Dochter van prinses Caroline bevallen in Prinses Grace-ziekenhuis

  Charlotte Casiraghi bevalt van zoon

  Charlotte Casiraghi, beter bekend als de dochter van prinses Caroline van Monaco, is bevallen van een zoon. Dat schrijft de Franse krant Var Matin op basis van een verklaring van het Monegaskische parlement.


  "De prinselijke familie heeft een nieuw lid", zei parlementsvoorzitter Nouvion. Volgens de krant beviel Charlotte dinsdagavond in het Prinses Grace-ziekenhuis in Monaco. De naam van het kind is nog niet bekendgemaakt.

  Charlotte heeft al twee jaar een relatie met de Frans-Marokkaanse komiek Gad Elmaleh. Voor haar moeder, prinses Caroline, is dit al het tweede kleinkind. In maart 2013 werd Sacha geboren, de zoon van Andrea Casiraghi en Tatiana Santo Domingo.

  18 december 2013 - 09:48