×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène van Monaco gaat bevallen

  Prinses opgenomen in Prinses Grace Ziekenhuis

  Charlène van Monaco gaat bevallen

  Het is zover: Prinses Charlène van Monaco ligt in het ziekenhuis om te bevallen van haar tweeling. Dat meldt de krant Monaco Matin.


  Volgens verschillende bronnen zal de geboorte nog vandaag plaatsvinden. De echtgenote van prins Albert zal bevallen in in het Prinses Grace Ziekenhuis van het vorstendom. Zodra de kinderen zijn geboren, zullen er saluutschoten worden afgevuurd. Ook worden de kerkklokken geluid, waarna scheepshoorns zullen toeteren. 

  Het is nog niet bekend welk geslacht de beide prinsenkinderen hebben. Volgens prins Albert weet prinses Charlène het al wel, maar houdt ze het geheim op verzoek van haar echtgenoot. De zwangerschap werd in mei aangekondigd, in november bevestigde het paleis dat het om een tweeling gaat.

  10 december 2014 - 14:54