×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène: ‘Tweeling en ik maken het goed’

  Prinses spreekt over babygeluk

  Charlène: ‘Tweeling en ik maken het goed’

  Prinses Charlène van Monaco is een beetje moe, maar zij en de tweeling maken het goed. De vrouw van prins Albert II hoopt dat ze met Gabriella en Jacques nog voor de kerst naar huis mag, vertelt ze aan Paris Match.


  Het is vrij normaal dat de tweeling enkele dagen in het ziekenhuis moet blijven na hun geboorte. De kleintjes zijn te vroeg geboren, maar ze groeien elke dag goed. Charlène is zelf nog herstellende van de keizersnede.

  De prinses vindt het moeilijk te zien op wie de kinderen het meeste lijken. "Het is verbazingwekkend hoeveel ze veranderen in de tijd tussen ochtend en avond. Hun gezichten zijn voortdurend in ontwikkeling. Hierdoor is het lastig om te zeggen met wie van ons ze de meeste gelijkenissen hebben. Misschien weten we volgende week meer". Charlène hoopt de tweeling in het begin van volgende week aan het publiek voor te stellen, misschien nog voor de officiële presentatie op 7 januari.

  Ouderschap

  Volgens de prinses verandert het ouderschap iemand voor altijd en ze geniet van elk moment. "Ik was dolgelukkig om de tweeling voor het eerst te horen huilen. Ik werd overspoeld met emotie", vertelt ze in het interview. "Ieder moment met hen is magisch".

  De geboorte van de kinderen heeft een sterk instinct in Charlène aangewakkerd om hen te beschermen. "Ze zijn de komende jaren mijn verantwoordelijkheid en ik zal mijn best doen hen te begeleiden en op te voeden met de waarden die mijn man en ik samen delen."

  De tweeling kwam op 10 december ter wereld in het Princesse Grace-ziekenhuis in Monaco.

  17 december 2014 - 13:15