×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène niet naar Rio vanwege zikavirus

  Charlène niet naar Rio vanwege zikavirus

  Prinses Charlène gaat niet naar de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. “Ze maakt zich zorgen over de gezondheidsrisico’s”, zei prins Albert van Monaco tegen People. “Wat ze heeft gehoord en gelezen over het zikavirus zint haar niet.”


  Ook Albert maakt zich zorgen over de gezondheidsrisico’s in Brazilië en gaat maar een paar dagen naar Rio. “Natuurlijk maak ik me zorgen. Iedereen die gaat, atleet of toerist, moet zich zorgen maken.” Albert heeft het onder meer over het naar verluidt vervuilde water waarop de windsurfers en zeilers aan de bak moeten.

  Albert en Charlène hebben heel wat Olympische Spelen bezocht. Bovendien hebben ze beiden deelgenomen. Charlène maakte in 2000 deel uit van de Zuid-Afrikaanse zwemploeg, Albert nam meermaals deel aan het bobsleeën. De prins is bovendien lid van het Internationaal Olympisch Comité.

  Los van de gezondheidsrisico’s heeft Charlène nog een reden om niet naar Rio te gaan: de negentien maanden oude tweeling Jacques en Gabriella. “Ze wil niet zo lang gescheiden zijn van de kinderen”, weet Albert. “En ze zijn nog te jong om mee te nemen.”

  21 juli 2016 - 20:13