×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène krijgt hoge Italiaanse onderscheiding

  Prinselijk paar te gast bij ambassadeur

  Charlène krijgt hoge Italiaanse onderscheiding

  Prinses Charlène van Monaco heeft gisteravond op de Italiaanse ambassade in het vorstendom een hoge Italiaanse onderscheiding ontvangen. De echtgenote van prins Albert is benoemd tot Ridder Grootkruis in de Orde van de Ster van Italië.


  Uit handen van de Italiaanse ambassadeur in Monaco, Antonio Morabito, kreeg de prinses de bijbehorende versierselen overhandigd. Op de Facebookpagina van het prinselijk paleis zijn twee foto's van de ceremonie te zien. De Orde van de Ster van Italië wordt uitgereikt om vriendschappelijke relaties en samenwerking tussen Italië en andere landen te onderstrepen.

  29 juli 2014 - 10:08