×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlene vermaakte zich met dominee

  Hof: vriend van prinselijk paar

  Charlene vermaakte zich met dominee

  De man met wie prinses Charlene van Monaco te zien is op de veelbesproken foto's in tijdschrift Bunte is herkend.


  Het gaat om dominee Charlie Vere Nicoll van de St Bartholomew's Anglican Church op het eiland St Barth. De dominee runt op het eiland samen met zijn echtgenote Mandie ook een hotel op het eiland. Vere Nicholl verdiende jarenlang zijn brood als advocaat, maar combineerde dat met het werk van dominee. Na zijn pensionering vestigde hij zich in 2000 met zijn vrouw op St Barth. Daar werd hem gevraagd de St Bartholomews-parochie te leiden. 

  Het Monegaskische Hof heeft de publicatie van de foto's veroordeeld en overweegt juridische stappen. Bovendien heeft men laten weten dat Charlene zich in het gezelschap bevond van vrienden van haar en echtgenoot prins Albert. Volgens het Monegaskische Hof wordt Charlene door paparazzi achtervolgd met het doel haar in diskrediet te brengen. 

  21 februari 2014 - 23:15