×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Caroline van Monaco naar het Rijks

  Prinses woont benefietgala bij

  Caroline van Monaco naar het Rijks

  Prinses Caroline van Monaco komt volgende maand naar Nederland. De zus van prins Albert woont op vrijdag 7 november een benefietgala bij in de Nachtwachtzaal van het Rijksmuseum in Amsterdam om daarmee de oprichting van AMADE Nederland te bekrachtigen.


  AMADE Nederland is een vertakking van AMADE Mondiale, die 51 jaar geleden op initiatief van prinses Grace van Monaco werd opgericht. De stichting komt op voor de rechten van kinderen waar dan ook ter wereld, ongeacht afkomst, nationaliteit en religie.

  De opbrengst van de gala-avond met veiling in het Rijksmuseum komt ten goede aan Syrische kinderen in de vluchtelingenkampen in Jordanië. Eind oktober bezoekt een delegatie van AMADE op uitnodiging van VN-vluchtelingenorganisatie Unhcr een aantal vluchtelingenkampen in Jordanië. Daarmee steunt AMADE de campagne Time to Act.

  Daarnaast steunt AMADE Nederland de actie 'Alle kinderen naar Rembrandt' van het Rijksmuseum.

  10 oktober 2014 - 10:25