×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexandra voor het eerst op schaats buiten Monaco

  Dochter prinses Caroline doet mee aan Europese Jeugd Olympische Spelen

  Alexandra voor het eerst op schaats buiten Monaco

  Prinses Alexandra (15) is deze week de enige deelnemer van Monaco aan de Europese Jeugd Olympische Spelen, die worden gehouden in Liechtenstein en de aangrenzende Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg. De jongste dochter van prinses Caroline komt uit bij het kunstschaatsen.


  "Het is de eerste keer dat ze aan zo'n competitie deelneemt", aldus haar trainer Claudie Lucine. Deelnemen is dan ook belangrijker dan winnen voor prinses Alexandra van Hannover, die tot nu toe alleen in Monaco op schaatsen heeft gestaan. Na de verplichte figuren stond ze op een bescheiden 29e plaats. "Ze vindt het leuk om hier te zijn en doet haar best", aldus Lucine.

  Alexandra, dochter van Caroline uit haar huwelijk met prins Ernst August van Hannover, neemt woensdag deel aan de vrije kür. Een podiumplaats zit er waarschijnlijk niet in.

  28 januari 2015 - 10:22