×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Alexandra voor het eerst op schaats buiten Monaco

  Dochter prinses Caroline doet mee aan Europese Jeugd Olympische Spelen

  Alexandra voor het eerst op schaats buiten Monaco

  Prinses Alexandra (15) is deze week de enige deelnemer van Monaco aan de Europese Jeugd Olympische Spelen, die worden gehouden in Liechtenstein en de aangrenzende Oostenrijkse deelstaat Vorarlberg. De jongste dochter van prinses Caroline komt uit bij het kunstschaatsen.


  "Het is de eerste keer dat ze aan zo'n competitie deelneemt", aldus haar trainer Claudie Lucine. Deelnemen is dan ook belangrijker dan winnen voor prinses Alexandra van Hannover, die tot nu toe alleen in Monaco op schaatsen heeft gestaan. Na de verplichte figuren stond ze op een bescheiden 29e plaats. "Ze vindt het leuk om hier te zijn en doet haar best", aldus Lucine.

  Alexandra, dochter van Caroline uit haar huwelijk met prins Ernst August van Hannover, neemt woensdag deel aan de vrije kür. Een podiumplaats zit er waarschijnlijk niet in.

  28 januari 2015 - 10:22