×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert juicht AS Monaco ronde verder

  Voetbalclub bereikt achtste finales Champions League

  Albert juicht AS Monaco ronde verder

  Prins Albert van Monaco was dinsdagavond te vinden op de tribune van het Louis II-stadion tijdens de Champions Leaguewedstrijd van AS Monaco tegen Zenit St. Petersburg. De voetballiefhebber zag hoe zijn voetbalclub de achtste finales bereikte van de Champions League.


  De ploeg van trainer Leonardo Jardim won op eigen veld met 2-0. Doordat het duel tussen Benfica en Leverkusen in 0-0 eindigde, belandde Monaco op de eerste plaats in groep C, gevolgd door Leverkusen en Zenit. Monaco kwalificeerde zich voor de eerste keer in tien jaar voor de volgende ronde in de Champions League.

  Prins Albert bekeek het duel samen met de Duitse IOC-voorzitter Thomas Bach, die in Monaco bleef hangen na het IOC-congres.

  10 december 2014 - 10:14