×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert herdenkt terreurslachtoffers Parijs

  Prins legt bloemen bij concertzaal Bataclan

  Albert herdenkt terreurslachtoffers Parijs

  Prins Albert II van Monaco heeft woensdag een bloemenkrans geplaatst buiten de concertzaal Bataclan in Parijs. De prins deed dit ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terreuraanslagen in de Franse hoofdstad op 13 november. In de Bataclan, waar een concert plaatsvond van de Amerikaanse band Eagles of Death Metal, werden negentig mensen gedood.


  Prins Albert legde zijn krans neer tussen de honderden bloemen en bloemstukken die de afgelopen weken bij Bataclan zijn achtergelaten. Eerder deze week waren ook de leden van de rockband bij Bataclan, nadat ze samen met U2 een optreden hadden gegeven in Parijs om de slachtoffers van de terreuracties te gedenken.

  Albert is in Parijs voor de VN-klimaatconferentie. Dinsdag werd hij door Frankrijk onderscheiden met de orde van maritieme verdienste voor zijn inzet voor schone zeeën en het behoud van de oceanen.

  9 december 2015 - 16:23