×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Stéphanie weer naar circus

  Samen met Pauline Ducruet

  Albert en Stéphanie weer naar circus

  Prinses Stéphanie en prins Albert van Monaco kunnen maar geen genoeg krijgen van het Circus Festival van Monte Carlo. De Monegaskische royals hebben dinsdagavond wederom een voorstelling bijgewoond.


  Albert en Stéphanie werden dit keer vergezeld door Stéphanie's twintigjarige dochter Pauline Ducruet. Afgelopen vrijdag woonde de prinses ook al een voorstelling bij met haar zestienjarige dochter Camille Gottlieb. Zondagavond was Stéphanie weer van de partij. Ze nam dit keer allebei haar dochters mee. En Albert en Stéphanie gaven vorige week donderdag samen ook al acte de présence bij de opening van het circus.

  Het International Circus Festival werd in 1974 opgericht door wijlen prins Rainier III, de vader van Stéphanie en Albert. De nu 49-jarige Stéphanie raakte al op jonge leeftijd betrokken bij het circus en tegenwoordig heeft ze er als president een grote vinger in de pap. Zo mag de prinses haar zegje doen over de acts die worden uitgekozen, de choreografie, de kostuums van de artiesten, de muziek en belichting.

  21 januari 2015 - 09:45