×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène verwachten eerste kind

  Baby aan het eind van dit jaar verwacht

  Albert en Charlène verwachten eerste kind

  Prinses Charlène van Monaco is in verwachting van haar eerste kind. Dat heeft het prinselijk paleis in een communiqué bekendgemaakt.


  In het communique staat: ‘Prins Albert II en prinses Charlène kondigen met grote vreugde aan dat ze een blijde gebeurtenis verwachten. De geboorte is voorzien voor het einde van dit jaar.’

  Komende dinsdag komen Albert en Charlène naar Nederland voor een officieel bezoek. De prinses bezoekt met koningin Máxima het Ronald McDonald Centre en het Anne Frank Huis in Amsterdam. Later op de dag opent Albert de tentoonstelling ‘Grace Kelly; prinses en stijlicoon’ op Paleis Het Loo in Apedoorn, waarbij ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig zullen zijn.

  30 mei 2014 - 17:21