×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène ontbreken op Rozenbal

  Albert en Charlène ontbreken op Rozenbal

  Prinses Caroline schitterde zaterdagavond op het exclusieve Rozenbal in Monaco. Ook haar zoon Pierre en dochter Charlotte waren van de partij bij het jaarlijkse evenement dat tot één van de hoogtepunten behoort op de sociale kalender in het vorstendom.


  Opmerkelijk genoeg ontbraken zowel prins Albert II als zijn vrouw prinses Charlène. Eerder op de dag had het stel nog een ontmoeting met deelnemers aan het rugbytoernooi georganiseerd door het Prinses Charlène-fonds. In de avond was Charlène in Oostenrijk voor de opening van de Special Olympics Wereld Winterspelen. Waarom Albert niet op het Rozenbal kon zijn, is onbekend.

  Het Bal de la Rose zamelt geld in voor de stichting van prinses Grace. Net als voorgaande jaren zorgde mode-ontwerper Karl Lagerfeld ook dit keer voor het thema. Dit jaar was dat de 'afscheiding van Wenen'. De designer van Chanel kleed het feest aan op verzoek van zijn goede vriendin Caroline.

  19 maart 2017 - 11:45