×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène eren Robert Redford

  Princess Grace Awards uitgereikt in Monaco

  Albert en Charlène eren Robert Redford

  Prins Albert en prinses Charlène van Monaco hebben zaterdagavond op de binnenplaats van het prinselijk paleis de Amerikaanse acteur Robert Redford en zijn vrouw Sybille Szaggars-Redford geëerd. Ook filmdirecteur Cary Fukunaga werd onderscheiden. Dat gebeurde tijdens het Princess Grace Awards Gala, dat voor het eerst in Monaco zelf werd gehouden.


  Het gala, dat plaatsvond in de open lucht, wordt jaarlijks georganiseerd door de Amerikaanse Princess Grace Foundation, en vindt normaal altijd plaats in de Verenigde Staten. Prins Albert en prinses Charlène hadden de Amerikanen uitgenodigd om het gala en de prijsuitreiking dit keer te houden in hun paleis, een invitatie die werd aangenomen.

  In Monaco is ook een stichting ter ere van Alberts in 1982 verongelukte moeder prinses Grace. Tijdens de bijeenkomst werd bekend gemaakt dat beide stichtingen meer gaan samenwerken.

  6 september 2015 - 16:49