×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène delen kerstcadeaus uit

  Albert en Charlène delen kerstcadeaus uit

  Prins Albert II en zijn vrouw Charlene deelden woensdag kerstcadeaus uit aan jonge inwoners van het vorstendom. Zij deden dat tijdens de officiële kerstceremonie in het paleis in Monaco. Albert en Charlene werden daarbij geassisteerd door Louis Ducruet en Camille Gotlieb, zoon en dochter van prinses Stéphanie.


  Alle kinderen die op het paleis waren uitgenodigd kregen een cadeau van het prinselijk paar. Ze droegen daarbij allemaal een kerstmuts en ook Albert had zijn best gedaan om er 'kerstelijk' uit te zien. De vorst droeg een groene kerstdas met sneeuwpoppen erop. Charlène ging voor een chic uiterlijk met een witte blouse, een felrode jas en zilveren pumps.

  Bij de feestelijke gelegenheid waren ook Louis Ducruet en Camille Gottlieb, de kinderen van Alberts zus prinses Stéphanie. Na afloop werd er gezamenlijk met de kinderen geposeerd op de trappen van het paleis.

  15 december 2016 - 09:24