×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlène bezoeken Afrikaans dorp

  Ontvangen door kleinzoon Nelson Mandela

  Albert en Charlène bezoeken Afrikaans dorp

  Prins Albert van Monaco en zijn vrouw prinses Charlène hebben woensdag een bezoek gebracht aan de Zuid-Afrikaanse plaats Mvezo. Dat meldde Sowetan Live.


  Het kleine dorpje is bekend omdat het de geboorteplaats is van Nelson Mandela. In Mvezo is een museum gewijd aan de onlangs overleden oud-president van Zuid-Afrika. De kleinzoon van Mandela liet woensdag aan de krant weten dat ze blij zijn om het stel te ontvangen. De prins en zijn vrouw hebben er een rondleiding gekregen en ze zouden ook zijn bijgepraat over het drugsgebruik in het gebied.

  Prins Albert was onlangs aanwezig bij de begrafenis van Nelson Mandela. Prinses Charlène komt uit Zuid-Afrika.

  3 januari 2014 - 10:03