×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert en Charlene verlaten Burkina Faso

  Albert en Charlene verlaten Burkina Faso

  Prins Albert II van Monaco en zijn vrouw prinses Charlène hebben vrijdag een driedaags werk- en vriendschapsbezoek aan Burkina Faso afgesloten.


  Albert was er al eens eerder geweest. In 2012 bracht hij een officieel bezoek aan het Westafrikaanse land. Toen is afgesproken dat het vorstendom op gebied van gezondheidszorg, onderwijs en opleiding en bij het ondersteunen van micro-economische activiteiten met Burkina Faso zou samenwerken.

  Het prinselijk paar arriveerde woensdagavond op het vliegveld van de hoofdstad Ouagadougou, waar Albert en Charlène werden begroet door president Roch Kaboré en zijn vrouw. Na het kort samenzijn gingen de bezoekers naar hun hotel, om pas donderdag officieel te worden verwelkomd in het Kosyam paleis.

  Op de agenda stonden verder een reeks besprekingen en een bezoek aan de nationale brandweer die materiaal kreeg overhandigd, en vrijdag ook een visite aan verschillende opleidingscentra, inclusief een van het Rode Kruis. Ook zijn er nieuwe samenwerkingsovereenkomsten getekend.

  12 januari 2018 - 22:30