×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Albert bij jaarlijkse picknick

  Traditioneel evenement in Monaco

  Albert bij jaarlijkse picknick

  Prins Albert van Monaco heeft de bevolking van het prinsdom laten weten dat hij volgende week in elk geval van de partij is bij de jaarlijkse picknick in het Prinses Antoinette park. Op de Facebook-pagina van het prinselijk paleis zijn foto’s geplaatst van de eerdere deelname van Albert, echtgenote Charlène en zus prinses Caroline aan het familiefestijn.


  De picknick, ‘U cavagnëtu’ geheten in het Monegaskisch, wordt georganiseerd door de gemeente en is de traditionele afsluiting van de zomer. Vorig jaar kwamen er 1000 belangstellenden op af, die voor het eten de kans hadden een openlucht mis bij te wonen waarin aartsbisschop Bernard Barsi voorging.

  Op het programma staan het verorberen van Monegaskische specialiteiten, alsmede de mogelijkheid te kijken naar volksdansen en voor de kinderen om deel te nemen aan tal van kinderspelen. Prinses Charlène verscheen vorig jaar voor het eerst in Monegaskische klederdracht, hetgeen op veel waardering van de lokale bevolking kon rekenen.

   

  26 augustus 2014 - 16:10