×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Jaime vertegenwoordigt prinses Irene

  Bij herdenking D-Day in Arromanches

  Prins Jaime vertegenwoordigt prinses Irene

  Prinses Irene heeft om privéredenen niet kunnen deelnemen aan de 70e herdenking van de geallieerde landing in Normandië. Ze liet zich bij de plechtigheid in Arromanches vertegenwoordigen door prins Jaime die daar ook aanwezig was als beschermheer van de veteranen van de naar zijn moeder vernoemde Prinses Irene Brigade.


  De in de Tweede Wereldoorlog in Engeland gevormde brigade kwam in augustus 1944 bij Arromanches aan land en nam toen deel aan de bevrijding van Frankrijk.

  6 juni 2014 - 13:45