×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Carolina verhuisd naar Hongkong

  Prinses Carolina verhuisd naar Hongkong

  Prinses Carolina, de jongste dochter van prinses Irene, is met haar man Albert Brenninkmeijer verhuisd naar Hongkong. Dat heeft een woordvoerder van de familie Bourbon-Parma dinsdag bevestigd.


  Albert Brenninkmeijer, telg uit de roemruchte C&A-familie, was tot dit voorjaar chef van de Zwitserse tak van familiebedrijf C&A. Hij moet nu leiding geven aan de op China gerichte activiteiten van C&A.

  De prinses werkte als Carolina de Borbon tot voor kort vanuit Zürich voor UNRWA, de VN-organisatie die zich bezighoudt met hulp aan Palestijnse vluchtelingen. Het paar heeft twee kinderen.

  13 juli 2016 - 14:16