×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos ‘diep geraakt’

  Condoleances naar Roemeense verwanten

  Prins Carlos ‘diep geraakt’

  Prins Carlos de Bourbon de Parme is diep geraakt door het overlijden van koningin Anna van Roemenië. Dat heeft een woordvoerder van de familie de Bourbon de Parme laten weten.


  'Prins Carlos is diep geraakt door het heengaan van deze lieve tante, die voor hem persoonlijk en voor zijn familie veel betekend heeft. Hij heeft inmiddels zijn condoleances, ook uit naam van de hele familie De Bourbon de Parme overgebracht aan de naaste familie van koningin Anna van Roemenië,' zo laat een woordvoerder van de Hertog van Parma aan Royalty weten. Prins Carlos is het hoofd van het koninklijke en hertogelijke Huis Bourbon Parma. Koningin Anna werd geboren als prinses van Bourbon Parma. Zij was een volle nicht van prins Carlos Hugo, de vader van prins Carlos. 

  1 augustus 2016 - 17:36