Jarige prins Carlos Enrique is blij dat hij naar school mag

Vandaag is de prins vier jaar geworden, en dat betekent dat hij eindelijk naar de échte school mag, net als zijn oudere zusjes Luisa Irene (7) en Cecilia (6). Dat is iets waar hij zich al een tijdje op heeft verheugd. Nu moet hij nog eventjes geduldig zijn, maar op 11 mei gaan de deuren van de basisscholen open en zal hij voor het eerst naar school kunnen.

Carlos Enrique is het jongste kind van prins Carlos, hoofd van het vorstenhuis Bourbon-Parma en prinses Annemarie. Van zijn vader heeft hij de titel ‘prins van Piacenza’ gekregen, naar een van de twee voormalige vorstendommen waar de familie ooit de baas over was. Traditioneel gezien gaat deze titel naar de toekomstige troonopvolger.

Annemarie en Carlos hadden gisteravond de huiskamer versierd met slingers. Voor hun jarige zoontje hebben ze er leuke dag van kunnen maken met taart, spelletjes spelen en een spannende speurtocht door het huis naar dinosauriërs.

Lees ook:

Maria Teresa van Bourbon-Parma, tante van onder meer prinses Margarita, overleed vorige week aan de gevolgen van Corona.

Kerken dragen missen op aan overleden Maria Teresa

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

 

Bron: ANP. Beeld: ANP 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen