×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Jaime en Viktória verwachten tweede kind

  Broertje of zusje voor prinses Zita

  Jaime en Viktória verwachten tweede kind

  Prinses Viktória en prins Jaime verwachten volgend jaar hun tweede kind. Dat heeft een woordvoerder van het prinselijk paar maandag bevestigd. Viktória had eerder op de dag tijdens een bezoek voor Save the Children al gezegd dat ze in het verwachting was. "Het was een mooie dag, in meerdere opzichten”, aldus de prinses.


  Prinses Viktória en prins Jaime, die in 2013 trouwden, hebben al een dochtertje, de in februari vorig jaar geboren prinses Zita.  'Een zwangerschap is iets wonderlijks. Als we al mogen hopen, dan hopen we dat ons kindje gezond wordt en gelukkig kunnen we de natuur niet beïnvloeden wat betreft het geslacht. Wij hebben dan ook absoluut geen voorkeur op dat vlak,' aldus prinses Viktória. Een jongetje zou binnen de Bourbon-Parma familie wel goed uitkomen omdat er tot nu alleen maar meisjes zijn geboren en er nog geen nieuwe stamhouder is.

  Prinses Viktória kreeg maandag in Krimpen aan den IJssel bij een bezoek aan basisschool De Paperclip al één nieuwe knuffel voor de baby. Een Knuffelmonster zelfs, dat verkrijgbaar is bij Ikea en werd ontworpen door Paperclip-leerling Koen Schnitker.

  Hij is één van de winnaars van een internationale tekenwedstrijd van het Zweedse warenhuis. Het Knuffelmonster wordt ingezet voor de pluchen speelgoedactie van Ikea, dat twee maanden lang één euro van elk verkocht beest schenkt aan onderwijsprojecten van Save the Children, waarvan Viktória beschermvrouw is, en UNICEF.

  9 november 2015 - 19:41