×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Carlos laat dochter in Piacenza dopen

  Intiem familiefeest in april

  Prins Carlos laat dochter in Piacenza dopen

  Prins Carlos en Prinses Annemarie willen hun dochter prinses Cecilia Maria Johanna Beatrix de Bourbon de Parme in april in Piacenza, Italië, laten dopen.


  De doop zal in kleine kring plaatsvinden in de kathedraal van Piacenza door de bisschop van de stad, Mgr. Gianni Ambrosio, zo heeft een woordvoerder van het paar laten weten. Prins Carlos is de huidige Hertog van Parma en Piacenza. Zijn oudste dochter prinses Luisa Irene werd in 2012 gedoopt in de wereldberoemde Battistero (doopkapel) behorend bij de kathedraal van Parma. Nu is het nabijgelegen Piacenza aan de beurt. Wie de peetouders van de prinses worden is nog niet bekend. Gezien de doopnamen van het prinsesje zou het kunnen dat prinses Beatrix één van hen zal zijn. 

  30 januari 2014 - 07:59