×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • De eerste foto’s van Xavier Brenninkmeijer

  Prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer poseren met kinderen

  De eerste foto’s van Xavier Brenninkmeijer

  Dit is Xavier Brenninkmeijer! Prinses Carolina de Bourbon de Parme en haar echtgenoot Albert Brenninkmeijer hebben twee foto's vrijgegeven van hun zoontje. Ook dochtertje Alaïa-Maria is op de foto's te zien. Prinses Carolina is de jongste dochter van prinses Irene en prins Carlos Hugo de Bourbon de Parme.


  Xavier kwam op 16 december ter wereld in de Zwitserse stad Zürich, waar het gezin woont. Dat prinses Carolina haar tweede kindje verwachtte, was niet bekendgemaakt aan de media. Het jongetje kreeg de namen Xavier Albert Alphons. Xavier is naar prins Xavier van Bourbon-Parma, de grootvader van Carolina. Albert is naar zijn vader en Alphons naar zijn grootvader aan vaders kant.

  Prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer hebben ook een dochtertje, Alaïa-Maria Brenninkmeijer. Zij is op 20 mei 2014 geboren in Zwitserland.

  4 februari 2016 - 15:06