Mathilde Thuiswerken Foto 1

Zien: Mathilde in een prachtige plissé-zomerjurk

We zijn niet veel anders gewend van Mathilde dan dat ze er elegant, modieus en kleurrijk uitziet. Ook de keuze voor deze jurk – in een opvallende kleur – is weer een schot in de roos. Kijk je mee naar de mooie jurk van de Belgische vorstin?

De 48-jarige vrouw van koning Filip staat bekend om haar goede modesmaak. Al werd haar ook weleens verweten dat ze veel en vaak kiest voor de ‘duurdere’ ontwerpers en modehuizen, terwijl België nu juist ook een aantal hippe nieuwkomers kent die zeer betaalbaar zijn. Modebloggers en royaltykenners sporen haar dan ook aan wat meer af te wisselen en de jongere garde op modegebied wat meer te promoten.

Hoe het ook zij, deze moeder van 4 weet iedere keer weer te verrassen met haar oogstrelende fashion choices. Mathilde koos voor een dag waarop zij en Filip zowel de Secretatis-generaal van de VN ontvingen als de dag waarop Mathilde de Koningin Mathildeprijs 2021 mocht uitreiken, voor een plisséjurk met lange mouwen, in een zomerse kleur en print. Het plissé-effect siert haar.

Je klikt simpelweg op onderstaande ‘flipcards’ om Mathildes jurk te zien!

LEES OOK:

Royal vrouwen en hun liefde voor parels

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: Instagram @belgianroyalpalace