Wauw… zo zien de werkschoenen van Delphine eruit

Je weet misschien al dat Delphine de kost verdient als kunstenares. Ze heeft een prachtige eigen studio, waarin ze al haar creativiteit kwijt kan. Dat ze dit ook botviert op haar schoenen, levert vooral een enórm kleurrijk paar stappers op!

De 53-jarige dochter van oud-koning Albert van België creëert er op los. Ze maakt schilderijen en wandpanelen, maar ook beelden en mooie prints voor bijvoorbeeld servies en sjaals. Delphine steekt niet onder stoelen of banken dat ze regelmatig haar emoties verwerkt in haar werk. Ze ‘dealt’ met negatieve berichten en roddels door juist extra veel liefde in haar creaties te stoppen. En ze deelt met regelmaat lieve woorden over haar eigen gezinnetje.

Dat ze speciale werkschoenen heeft – comfortabele sneakers – verbaast ons niets. Je moet je wel een beetje vrij kunnen bewegen als er opeens allerlei ideeën opborrelen! En dat haar schoenen er dan zó ontzettend bont uit zijn gaan zien, na verloop van tijd.. is eigenlijk ook niet zo gek. Wij hebben nog wel een tip voor Delphine: als de schoenen aan het einde van hun levensduur raken, dan kan ze ze misschien laten veilen voor het goede doel. Want zeg nu zelf, van dit kleurrijke paar word je toch meteen vrolijk?!

Klik op de foto om de schoenen tevoorschijn te toveren:

LEES OOK:

Eloise deed een Insta Q&A en dít zijn haar openhartige antwoorden

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Getty via ex.co, Instagram @delphine_de_saxe_cobourg