Prinses Claire zat door corona in een levensbedreigende situatie

In een gesprek met de Vlaamse Krant Het Nieuwsblad vertelde de Belgische prins Laurent dat zijn vrouw prinses Claire in maart het coronavirus heeft opgelopen en dat haar situatie levensbedreigend was. De 46-jarige prinses heeft namelijk sinds een half jaar een slepende ziekte. "Het is heel zwaar voor ons. Ik moet goed voor mijn vrouw zorgen." Er werd niet verteld om welke ziekte het precies gaat.

Laurent had eerder laten weten aan het Waalse Soir Magazine dat er ‘iemand’ in zijn huishouden besmet was geraakt. Wie dat was, dat liet hij nog niet weten. Later was hij tegen Het Nieuwsblad iets openhartiger. “Zes maanden geleden werd ons gezin getroffen doordat Claire zwaar ziek werd, een slepende ziekte zoals dat heet. Daarbovenop liep ze in maart ook corona op”. Laurent en Claire hebben samen drie kinderen. Gelukkig is de rest van het gezin niet ziek geworden.

Lees ook:

Vandaag is het zoontje van Meghan en Harry alweer 1 jaar geworden. Via de Instagram van Save the Children UK is een video gedeeld van de jarige die wordt voorgelezen door zijn moeder Meghan.

Schattig: Meghan deelt een nooit eerder vertoonde homevideo van Archie

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen