Laurent neemt Claire toch mee naar opening

Een verrassing dinsdag in Brussel, waar prinses Claire plots aan de zijde van haar man prins Laurent opdook voor de opening van een opgeknapt gebouw van de stichting Rénovassistance. Laurent zou aanvankelijk alleen komen, als vervanger van zijn echtgenote prinses Claire, die oorspronkelijk alleen was gevraagd voor de handeling.

Claire had ook toegezegd om te komen, maar drie weken geleden meldde de secretaris van het prinsenpaar dat ze niet kon komen, met de vraag aan de stichting of het goed was dat Laurent de taak over zou nemen.

Prinses Claire was al twee maanden niet meer in de openbaarheid verschenen. Laurent plukte bij de uitreiking van de muziekprijzen zelfs iemand uit het publiek om niet zonder een vrouw op het podium te hoeven staan.

De lange afwezigheid van Claire leidde tot tal van geruchten en wilde berichten die vervolgens namens het prinselijk paar naar het rijk der fabelen werden verwezen. Ook vroegen Laurent en Claire om met rust te worden gelaten. Tegelijkertijd zou de prinses onder haar meisjesnaam Claire Coombs actief zijn geworden op Twitter, al wordt dat door het paleis betwist.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen