Koninklijk bezoek in de supermarkt

Maandag gaat de Belgische koningin Mathilde op bezoek bij een supermarkt van Carrefour en het logistiek centrum van de Mestdagh Groep, de moedermaatschappij van de Belgische vestigingen van Carrefour. Dit is de eerste keer in weken dat de koningin weer een werkbezoek aflegt.

Tijdens het bezoek zal aan de koningin worden uitgelegd hoe de winkel zich heeft ingesteld op de beperkende maatregelen die zijn genomen om de verspreiding van corona af te remmen. Mathilde zal na de rondleiding verschillende medewerkers spreken over hun ervaringen tijdens de quarantaine en de maatregelen die werden getroffen voor de klanten en het personeel.

Het Belgische hof maakte bekend dat Mathilde na haar supermarktbezoekje naar het distributiecentrum in Gosselies zou gaan waar ze ook uitleg zou krijgen over de werkzaamheden daar.

Lees ook:

De Nationale Dodenherdenking in Amsterdam en die op de Waalsdorpervlakte hebben wij elkaar 6,6 miljoen tv-kijkers getrokken. In Amsterdam gaf Willem-Alexander op een verder vrijwel lege Dam een prachtige toespraak.

Miljoenen mensen keken naar Willem-Alexander op de lege Dam

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Bron: ANP. Beeld: ANP.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen