Delphine deelt een liefdevolle nieuwjaarsgroet

We zijn van jaar veranderd. En net als rond de Kerst, grijpen sommige royals die gelegenheid aan om via social media een wens uit te spreken. Delphine – dochter van oud-koning Albert van België – deelt een foto van zichzelf op een LIEFDEVOL kunstwerk.

De 52-jarige kunstenares deelt op Instagram met regelmaat plaatjes van haar eigen creaties. Ze zet hoog in op liefde en het delen van liefde met anderen. Haar werk bevat dan ook vaak het woord ‘love’. Dat kon je ook al goed zien op deze mooie sjaal die ze maakte.

Gisteren plaatste ze alsnog een nieuwjaarswens voor al haar volgers. We zien Delphine op haar eigen kunstwerk zitten en ze oogt blij. ‘Een mooi nieuwjaar gewenst met ENORM VEEL LIEFDE’, zo laat haar Engelstalige wens zich ongeveer vertalen. Enorm verwijst uiteraard naar de grote, sprekende letters LOVE. De nieuwe eigenaar van dit kunstwerk reageert ook onder de foto: ‘proud to have this fine art in #stniklaas’, valt te lezen. Het betreft een vastgoedbedrijf. De creatie staat waarschijnlijk bij hen op het terrein.

Wat vind jij van het in-het-oog-springende werk van Delphine? De boodschap is in elk geval mooi: LOVE!

Delphine Screenshot Instagram Nieuwjaarspost Januari 2021

LEES OOK:

Hoe gaat Máxima’s 50ste verjaardag eruitzien?

Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

Beeld: ANP/EPA, Instagram @delphine_de_saxe_cobourg