×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zo lief: koningin Mathilde brengt cupcakes naar verzorgingshuis

  Samen met haar jongste kinderen bracht ze lekkers en bloemen

  Zo lief: koningin Mathilde brengt cupcakes naar verzorgingshuis

  Mathilde heeft zich vast populair gemaakt bij een groep bewoners van een verzorgingshuis in het Belgische Laken. Ze klopte er, samen met zoon Emmanuel en dochter Eléonore, aan om wat leuks te brengen.


  Mathilde en haar kinderen brachten bloemen mee. En zelfgemaakte cupcakes. Om niemand onnodig bloot te stellen aan eventuele risico’s, ging het drietal niet helemaal naar binnen. In plaats daarvan liepen ze buiten langs de ramen om naar de bewoners te zwaaien en wat kushandjes te werpen.

  Een ontzettend lief gebaar van de Belgische koningin. Door de afspraken in haar werkagenda is natuurlijk grotendeels een streep gezet en ook haar 3 jongste kinderen zitten thuis van school. Tijd genoeg dus om wat lekkers te bakken voor anderen.

  Lees ook:

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @MonarchieBe

  16 maart 2020 - 13:12