×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • WA’s commissarissen op bezoek bij koning Filip

  WA’s commissarissen op bezoek bij koning Filip

  Koning Filip van België ontving woensdag de twaalf Nederlandse commissarissen van de Koning. Onderwerp van gesprek was het belang van krachtige regio’s voor ontwikkeling van Europa op lange termijn, meldt de provincie Drenthe.


  Uit de provincie Drenthe kwam commissaris van de Koning Jetta Klijnsma naar het overleg. Andere aanwezigen waren onder anderen Wim van de Donk van Noord-Brabant, Clemens Cornielje van Gelderland, gouverneur Theo Bovens van Limburg, Johan Remkes van Noord-Holland en Boele Staal van Overijssel. Ook hun collega's van Flevoland, Friesland, Groningen, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland waren bij de audiëntie aanwezig.

  Behalve koning Filip ontmoetten ze de gouverneurs van België en de ambassadeurs van beide Lage Landen. Economie en innovatie zijn belangrijke gespreksonderwerpen voor de provinciebestuurders, omdat zij direct contact hebben met bedrijven en steden.

  4 juli 2018 - 16:30