×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • WA’s commissarissen op bezoek bij koning Filip

  WA’s commissarissen op bezoek bij koning Filip

  Koning Filip van België ontving woensdag de twaalf Nederlandse commissarissen van de Koning. Onderwerp van gesprek was het belang van krachtige regio’s voor ontwikkeling van Europa op lange termijn, meldt de provincie Drenthe.


  Uit de provincie Drenthe kwam commissaris van de Koning Jetta Klijnsma naar het overleg. Andere aanwezigen waren onder anderen Wim van de Donk van Noord-Brabant, Clemens Cornielje van Gelderland, gouverneur Theo Bovens van Limburg, Johan Remkes van Noord-Holland en Boele Staal van Overijssel. Ook hun collega's van Flevoland, Friesland, Groningen, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland waren bij de audiëntie aanwezig.

  Behalve koning Filip ontmoetten ze de gouverneurs van België en de ambassadeurs van beide Lage Landen. Economie en innovatie zijn belangrijke gespreksonderwerpen voor de provinciebestuurders, omdat zij direct contact hebben met bedrijven en steden.

  4 juli 2018 - 16:30