×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Koning Filip met gezin bij Te Deum

  Belgische royals vieren nationale feestdag

  Video: Koning Filip met gezin bij Te Deum

  De Belgische koning Filip is dinsdag met zijn vrouw en zijn gezin bij de kathedraal in Brussel verschenen. Daar woonde het koninklijk gezin het Te Deum bij op de Belgische nationale feestdag.


  Het officiële Twitteraccount van het Belgische hof deelt foto's van het bezoek van koning Filip, koning Mathilde en hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore. Na het bijwonen van de dienst maakte het koningspaar praatjes met mensen die zich buiten de kathedraal hadden verzameld.

  Het Te Deum is niet de enige verplichting voor de koning die dinsdag precies twee jaar geleden het stokje overnam van zijn vader koning Albert. De koninklijke familie komt in de middag bijeen voor het militair en civiel defilé. Verder staan er bezoeken aan het feest in het park en het bijwonen van het vuurwerk op het koninklijke programma.

   

  21 juli 2015 - 13:55