×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Verkeersboete voor Laurent

  Belgische prins rijdt weer te hard

  Verkeersboete voor Laurent

  Prins Laurent van België heeft een boete gekregen voor te hard rijden. Volgens een bron van VTM Nieuws is hij eind vorig jaar geflitst in Laken toen hij langs een vaste flitspaal reed. De jongste zoon van koning Albert II reed 83 kilometer per uur op een traject waar 50 is toegestaan.


  De 50-jarige prins heeft volgens VTM zijn prent al thuis gekregen. Hij heeft aangegeven de bekeuring zelf te willen betalen. Het parket bevestigt tegenover VTM dat de prins een boete heeft gekregen, maar verstrekt verder geen details.

  Het is niet de eerste keer dat Laurent het gaspedaal van zijn wagen te diep indrukte. In 2002 werd hij door de politie geflitst toen hij met hoge snelheid over de weg raasde. Het leidde in België tot een debat over verkeersveiligheid. In de media werd Laurent destijds aangeduid als prins volgas.

  Drie jaar geleden moest de prins al eens zijn rijbewijs inleveren nadat hij met te hoge snelheid werd geflitst bij de Vleurgattunnel in Brussel.

  18 februari 2014 - 16:09