×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweeling Nicolas en Aymeric doet communie

  Prins Laurent 'opvallend ontspannen'

  Tweeling Nicolas en Aymeric doet communie

  Nicolas en Aymeric, de tweeling van de Belgische prins Laurent en prinses Claire, hebben donderdag in het Waals-Brabantse Bonlez hun eerste communie gedaan.


  Op de website van Het Nieuwsblad staat een foto van een aantal leden van de koninklijke familie. Zo is onder meer koning Albert te zien. Ook koning Filip en zijn kinderen waren bij de plechtigheid aanwezig.

  Volgens de Belgische krant oogde prins Laurent 'opvallend ontspannen'. Het was een van de eerste keren dat hij weer in de openbaarheid verscheen na zijn ziekenhuisopname eerder dit jaar. De prins lag drie weken in het ziekenhuis met een zware longontsteking en werd in een kunstmatige coma gebracht. Er werd gespeculeerd dat de broer van koning Filip aan een depressie zou lijden of een zelfmoordpoging had ondernomen.

  30 mei 2014 - 08:17