×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede dreigbrief voor Belgische prinses Elisabeth

  Brief bezorgd op redactie van omroep RTBF

  Tweede dreigbrief voor Belgische prinses Elisabeth

  In België is een tweede dreigbrief voor prinses Elisabeth (12) aangetroffen. De brief kwam aan op de redactie van de Franstalige radio- en televisiezender RTBF. Dat meldden Belgische media donderdag.


  De briefschrijver uit ook dreigementen richting de koninklijke familie. De brief vertoont veel overeenkomsten met de brief die maandag aankwam op de redactie van de Franstalige krant La Dernière Heure. Daarin wordt gedreigd de jonge prinses te ontvoeren. Justitie begon al een onderzoek.

  In de eerste brief, gericht aan koning Filip, uit de auteur in het Frans en het Duits zijn haat voor buitenlanders. Zij zouden verantwoordelijk zijn voor de economische moeilijkheden. Vooral de islam moet het daarbij ontgelden.

  5 december 2013 - 13:30