×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Sjiek: designer-mondkapjes in België

  Hofleverancier Edouard Vermeulen schiet zorgverleners te hulp

  Sjiek: designer-mondkapjes in België

  Ziekenhuizen in Brussel en Ieper kunnen binnenkort mondkapjes van modehuis Natan verwachten. Oprichter en ontwerper Edouard Vermeulen laat zijn team designer-kapjes maken.


  Het modehuis is geliefd bij royals. Zowel de Belgische koningin Mathilde als onze eigen Máxima wordt met regelmaat gespot in een design van Natan. Prinses Laurentien trouwde zelfs in een creatie van het modehuis. Vermeulen is ook officieel hofleverancier, sinds 2000.

  Lees ook:

  Een Belgische royaltywatcher meldt dat de ontwerper zijn team nu aan het werk zet om mondkapjes te naaien. Deze zijn gemaakt van zwarte stof. En voorzien van het logo van Natan, aan de zijkant.

   

  Bron: ANP, Twitter. Beeld: Twitter @WDehandschutter

  24 maart 2020 - 09:46