×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Schuilnaam Belgisch pinsje gelekt

  Tennistoernooi gaat nu aan Gabriëls neus voorbij

  Schuilnaam Belgisch pinsje gelekt

  Prins Gabriël van België was als 'Gabriël Le Grand' ingeschreven voor een tennistoernooi. Hij en zijn broer en zussen krijgen al jaren thuis op het domein les. Gabriël keek erg uit om eens aan een toernooi mee te doen. Maar nu zijn schuilnaam is gelekt, kan hij niet aan de wedstrijd meer deelnemen.


  Prins Gabriël kan toch niet meedoen aan een tennistoernooi. De oudste zoon van de Belgische koning Filip en koningin Mathilde zou vanaf volgende week spelen voor tennisclub GT Tessenderlo, maar nu zijn schuilnaam gelekt is, gaat dat niet door. Dat meldt Het Nieuwsblad zaterdag. Prins Gabriël zou onder de naam Gabriël Le Grand deelnemen aan de competitie. De 12-jarige prins en zijn zussen Elisabeth (14) en Eléonore (8) en broer Emmanuel (10) krijgen wekelijks privétennislessen binnen het koninklijk domein. Na jaren trainen wilde Gabriël voor het eerst een echte wedstrijd spelen.

  Gabriël zou deelnemen aan de interclub, de competitie tussen verschillende tennisclubs. De prins sloot zich onder een schuilnaam aan bij het Limburgse GT Tessenderlo, waar hij alleen mee zou doen aan de thuiswedstrijden. Bij de club zou hij op het verst gelegen buitenterrein spelen om pottenkijkers te vermijden, weet Het Nieuwsblad.

  16 april 2016 - 15:45