×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Elisabeth gaat studeren in Wales

  Prinses Elisabeth gaat studeren in Wales

  De Belgische prinses Elisabeth gaat koning Willem-Alexander achterna. De oudste dochter van koning Filip en koningin Mathilde gaat studeren aan het United World College of the Atlantic in Wales, dezelfde school waar Willem-Alexander in de jaren tachtig studeerde.


  Elisabeth is geslaagd voor de toelatingsproeven, zo heeft het Belgische hof vandaag bekendgemaakt. In de zomer begint ze met haar opleiding. Einddoel is het behalen van het Internationale Baccalauréat in 2020. De zestienjarige Elisabeth, eerste in lijn van troonopvolging, zit momenteel nog op school in Brussel, op het Sint-Jan Berchmanscollege.

  Koning Willem-Alexander ging van 1983 tot 1985 naar het Atlantic College. Tegenwoordig is hij beschermheer van de school.

  19 maart 2018 - 15:38