×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgische prinses Elisabeth begint aan kennismakingsweek

  Loopbaan op internationale school in Wales begint met kamperen

  Belgische prinses Elisabeth begint aan kennismakingsweek

  De Belgische prinses Elisabeth wordt maandag voor het eerst in Wales verwacht, waar ze de komende twee jaar studeert aan het prestigieuze Atlantic College. Volgens Belgische media staat er komende week eerst een kennismaking op het programma. De nieuwe studenten gaan samen met elkaar kamperen.


  De 16-jarige Elisabeth treedt in Wales in de voetsporen van onder anderen koning Willem-Alexander. Hij ging van 1983 tot 1985 naar het Atlantic College. Tegenwoordig is hij beschermheer van de school.

  Voor Elisabeth zal het even omschakelen zijn. Vorige week was ze nog op vakantie in Armenië met haar ouders en broertjes en zusje.

  27 augustus 2018 - 09:15