×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Astrid tevreden terug uit Argentinië

  Prinses Astrid tevreden terug uit Argentinië

  Prinses Astrid is tevreden over haar reis naar Argentinië en Uruguay. De zus van de Belgische koning Filip leidde deze week een economische missie in de Zuid-Amerikaanse landen.


   

  "We voelden ons hier erg welkom. Ik had de indruk dat we hier op het goede moment waren", zo blikte Astrid op de laatste dag van de reis terug. "Argentinië stelt zich open voor de wereld. Men zoekt partners en wij kwamen hier met kwaliteit en kwantiteit. In Uruguay staan we al sterk met Katoen Natie en onze baggeraars. Op basis van hun ervaringen kunnen ook andere bedrijven hier aan de slag gaan."

  Voor Astrid was het haar eerste officiële optreden sinds eind februari. De 56-jarige prinses kampte met slaapproblemen en moest op doktersadvies rust nemen voor haar reis naar Zuid-Amerika. Tijdens de missie "kon het alleen maar goed gaan", zei ze tegen Belga. "Ik was goed omringd door ministers en had hier uitstekende contacten."

  Dat ze met een groot gevolg naar Argentinië en Uruguay vloog, vond Astrid fijn. "Ik ben vereerd om als vrouw omringd te zijn door zoveel bedrijven en ministers. Het is een pluspunt. Ik voel mij beschermd." De prinses kijkt al uit naar de volgende missie. Die gaat in november naar Marokko.

  30 juni 2018 - 08:43