×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Astrid namens broer Filip naar Marokko

  Prinses Astrid namens broer Filip naar Marokko

  De Belgische prinses Astrid kan dit najaar haar koffers weer pakken. Van 25 tot 30 november reist ze door Marokko, maakte het hof vrijdag bekend.


  Astrid zit een economische missie naar Marokko voor, uit naam van haar broer koning Filip. De prinses doet, met federale en regionale ministers, de steden Casablanca, Rabat en Tanger aan.

  Filip stuurt zijn zus geregeld naar het buitenland om de handel te bevorderen. Zo vloog ze in juni nog naar Argentinië en Uruguay, een volgens de prinses zeer geslaagde reis. Vorig jaar reisde Astrid door Zuid-Korea en Ivoorkust.

  25 augustus 2018 - 13:01